måndag 3 december 2007

Arbetare på gatan och sjukhelg!

Majken är lycklig till skillnad ifrån alla som försöker hitta någon plats att parkera sin bil på Ellstorp. Eon håller på att ändra ifrån stadsgas till naturgas och det gör att det måste grävas massor av hål i gatan...

Lyckan av att sitta i sin stol och titta ut över arbetare, traktorer och bilar som åker fram och tillbaka hela dagarna är total! Tack Eon för att ni underhåller min dotter så, sen att det spängs lite hus och att man får utrymma lite lägenheter är smällar som man får ta :)



"Titta Pappa, traktor!"

I torsdags kväll hade Majken hög feber och frossa, men lyckades med alvedon somna ändå. I fredags vaknade hon och såg ut som en prickig korv! Vi åkte förbi BVC som sa att det var 3-dagarsfeber eller motsvarande. När Majken inte ville sova på natten och kliade sig sönder och samman på benen åkte vi in på barnakuten. Inte så mycket att berätta mer än Majken älskar leksakerna där, och var oförskämt pigg medans Pappa var på väg att sova. 04:00 kom vi hem igen och med Tavegyl i kroppen lyckades Majken äntligen sova. Lördags natt hade grannarna storfest till Pappa gick och knackade på deras dörr... Konstigt! :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida